Egyéb elérhető ösztöndíjak

Egyéb alapképzéses, posztgraduális és illetve posztdoktori ösztöndíjak.

Beadási határidő: 

Ez az ösztöndíj lehetőség ad azoknak a hallgatóknak, akik a V4 Együttműködés országaiban szeretnének tanulni vagy kutatni (magyar hallgató számára Magyarország nem fogadó intézmény).Az ösztöndíjat elnyerő hallgatók 2300 Euró/szemeszter ösztöndíjban részesülnek. A fogadó egyetem 1500 Euró/szemeszter jutalomban részesül a befogadott hallgató után.


Beadási határidő: 

A Japán Tudományfejlesztési Társaság (JSPS) pályázatainak keretében több kategóriában (posztdoktori, kutatói) és különböző hosszúságú időkre lehet pályázatot benyújtani bölcsészeti-, társadalom- és természettudományi területeken folytatandó kutatásokra a japán fogadó intézményekkel.

 

Elérhetőségek:

 


Beadási határidő: 2018. január 31. - 23:59

Ez az ösztöndíjtípus lehetőséget ad azon pályázók számára, akik a Nyugat-Balkán vagy a Keleti Partnerség országaiban szeretnének tanulni vagy kutatni.Az ösztöndíjat elnyerő hallgatók 2300 Euró/szemeszter ösztöndíjban részesülnek. A fogadó egyetem 1500 Euró/szemeszter jutalomban részesül a befogadott hallgató után.Azok jogosultak az egyszeri utazási költségtérítésre, akiknek az állandó lakcíme a fogadó intézménytől 1500 km-es távolságra helyezkedik el.


További információ:
Beadási határidő: 2018. július 28. - 23:59

Max. 9 hónapos fokozatot nem adó posztgraduális ösztöndíj az USÁ-ban.