Dolgozz velünk nemzetközi beiskolázási asszisztensként!

Nemzetközi beiskolázási hallgatói asszisztens pozíció hirdetése

 

A feladat leírása: A PTE Amerika, Afrika, Ázsia és Európa több mint száz országában végez közvetve vagy közvetlenül hallgatótoborzó marketingtevékenységet. Látogatunk helyi középiskolákat, egyetemeket, hallgatótoborzó vásárokat, szervezünk online és offline kampányokat, tévés és rádiós hirdetéseket a világ minden táján.  

Most olyan hallgatói munkatársra van szükségünk, aki segít bennünket a hallgatói érdeklődések kezelésében, komplex regionális közösségimédia kampányok kidolgozásában és lebonyolításában, rendezvényszervezésben és a napi adminisztrációban. 

 

Elvárások: Legyen aktív hallgatói jogviszonyod a PTE-n, magabiztosan és professzionálisan kommunikálj angolul szóban és írásban, legyen tapasztalatod közösségi média felületek kezelésében és tudj önállóan dolgozni. 

 

Még jobb, ha: tapasztalt vagy hirdetéskezelésben (Közösségi média és Google AdWords), az angol mellett más nyelven is beszélsz, dolgoztál már hasonló területen, ismersz és tudsz használni képszerkesztő szoftvereket (pl. PhotoShop, CorelDraw) 

 

Munkaidő: heti 20 óra, rugalmas munkavégzéssel 

 

Próbaidő: 2 hónap 

 

Bérezés: A próbaidő alatt nettó 650 Ft/óra, a próbaidő lejártával újra tárgyalandó 

 

Jelentkezési határidő: 2020. július 20. 

 

Jelentkezés: Fényképes önéletrajzoddal és angol nyelvű motivációs leveleddel jelentkezze az sumegi.kata@pte.hu e-mail címen.